Hangi Unluyle Birlikte Resminiz Var Veya Gordunuz,konustunuz???
ForumAsi PaYLaŞıMıN KaLBi

Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.  Şifremi Unuttum  
Kullanıcı Adı: Şifre:
üye ol mutlu ol
IP: 38.107.191.82  Bu Bilgiler Sistemimizde Saklanmaktadir.   
Kirmizi Kirmizi Turuncu Yesil Lila Mavi Mor Gri Siyah
anasayfa giris kayit yardim takvim uyeler ara

Reklam alani
+  ForumAsi PaYLaŞıMıN KaLBi
|-+  ...::: Güncel Haberler/Olaylar :::...» Magazin» Hangi Unluyle Birlikte Resminiz Var Veya Gordunuz,konustunuz???

Su an bu konuyu görüntüleyenler
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: Hangi Unluyle Birlikte Resminiz Var Veya Gordunuz,konustunuz???  (Okunma Sayısı 933 defa)
Konu Kalitesi % 5
oy ver   
07 Temmuz 2006, 11:52:48
ÜYE BILGILERI rechodayi

Ziyaretçi
« :»

Arkadaslar Gordugunuz,Resim cektirdiginiz,Konustugunuz veya daha Yakindan tanidiginiz unluler Varmi???

Sahibinden Habersiz Satilan Topraklarimizi Devletimizi Bu Zulümden Kurtaracak Millet Sevgisi Tasiyanlar
07 Temmuz 2006, 18:05:40
ÜYE BILGILERI *BeRRu*

TüRKiYe SeVDaLıSı™
Süper Moderatör

Orgeneral

ForumAsi
Yazilan Mesajlara Saygili Olup Bir Tesekkürü Çok Görmeyin. ForumAsi PaYLaSiMiN KaLBi
CINSIYET Bayan
NERDEN !!! Barı$ !!!
KAYIT TARIHI 03 Temmuz 2006, 16:11:14
KISISEL MESAJ TÜRKSEN ÖĞÜN;DEĞİLSEN İTAAT ET!!!!

ADS
Aktiflik
Deneyim
Seviye
ILETISIM
BAGLANTI DURUMU Offline Offline
« Yanıtla #1 :»

olmazmı yaw

en başta zeki kayahan coşkun var alem fm den (çok iyi biri tanıştık sohbet ettik sarılıp öptüm)

benimle dans edermisinden michael yiğit ve aydan uysal (msn de konuştuk)

star avıdan sülo'm (süleyman akyıldız) (yarışmada elemeler sırasında tanıştık )

yine star avından özen denem salak var tartıştık sadece onu sevdiğimi falan sanmayın da uyuzun teki)  (sitede sürekli tartışıp durduk yarışma bittide kurtuldum ondaçok şükür)
 gördüklerimisaymıyorum çok uzar şimdilik aklıma gelen bu kadar ....

Reklam alani

Sahibinden Habersiz Satilan Topraklarimizi Devletimizi Bu Zulümden Kurtaracak Millet Sevgisi Tasiyanlar
08 Temmuz 2006, 12:32:52
ÜYE BILGILERI ScorPioN

Ziyaretçi
« Yanıtla #2 :»

izelle resmim var ORDU'konsere gelmişti.abidin ve firdevs büyük bir konser olmuştu ama yine konser çıkışı firdevsle öpüştük(yanaktan) tanıştık gittttttttiiiiiiiiiiii...........
bu kadar başkada bir deli yürekte kenan imirzalı oğlunun sağ kolu olan adam bizim köyden ahmet yenilmez birbirimizi tanıyoruz yane....hehe:D

31 Temmuz 2006, 19:51:04
ÜYE BILGILERI onur

Astteğmen
Bu üyenin avatari yok
ForumAsi
Yazilan Mesajlara Saygili Olup Bir Tesekkürü Çok Görmeyin. ForumAsi PaYLaSiMiN KaLBi
CINSIYET Bay
NERDEN Kayseri
KAYIT TARIHI 31 Temmuz 2006, 17:03:02

ADS
Aktiflik
Deneyim
Seviye
ILETISIM
« Yanıtla #3 :»

bilenler bilir ben bu yaz tatile Fethiye'ye gittim...Orda Şebnem Shpheffer, Tülin Şahin, Mehmet Okur ve Bir İstanbul Masalında Mehmet Aslantuğ'un yanında çalışan top karakterini canladıran adamı gördüm...Ayrıca bi gün cafenin birinde otururken Mehmet Ali Erbilin programına katılan kadınlar geldi(ünlü sayılırlarsa)...İşin komedi yanı kadının bira istedi ve bardağı koymak yerine pipetle içti...Arkadaşlarla gül gül yere yattık laugh laugh laugh...Bi de sürekli sanatçı Alex ile mailleşiyoruz...Haaa bunlardan da Mehmet Okur ve şebnem Shphefer ile tanışma imkanım da oldu...
« Son Düzenleme: 31 Temmuz 2006, 19:52:38 Gönderen: onur » Logged

Herkes Gider Biz Kalırız Biz GALATASARAYLIYIZ!!!

Reklam alani

06 Eylül 2006, 15:53:28
ÜYE BILGILERI crazy_eren

Onbaşı
*
Bu üyenin avatari yok
ForumAsi
CINSIYET Bay
NERDEN kayseri
KAYIT TARIHI 24 Ağustos 2006, 08:40:21
KISISEL MESAJ slm ben uzunefe'nin kardesiyim!!

ADS
Aktiflik
Deneyim
Seviye
ILETISIM
« Yanıtla #4 :»

hıc kımseyle resmım yok ama mahsun kırmızıgülle yan yana orurduk dızı cekımlerı ıcın kayserıye geldıgınde ondan sonra gördüğüm sanatcılar muazzez ersoy gülben ergen emre kınay sertab erener beyaz candan ercetın

amannnn salla dertleri

Reklam alani

15 Ekim 2006, 15:39:31
ÜYE BILGILERI ekin

ÖzeL
Tuğgeneral
Bu üyenin avatari yok
ForumAsi
CINSIYET Bayan
Aktiflik
Deneyim
Seviye
ILETISIM
« Yanıtla #5 :»

Muazzez Ersoy,Ebru Gündeş,Davut Güloğlu,Seniha,Ben Deniz,Şebnem Ferah,Yıldız Tilbe
     şuan aklıma gelenler...
     Ama hiç biriyle konuşmadım o pozisyonda oluşmadı zaten.Hem gerek yok böyle şeylere...

Fani dünyanın baki padişahı değiliz. Biz parçalanmış gönül hırkalarını yamar dikeriz. Biz dostlarla ağlar dostlarla güleriz...

Reklam alani

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks
XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.259 Saniyede 20 Sorgu ile Oluşturuldu
|Site Map|Sitemap | Arsiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss

Designed by MerkezTasarim.com

| Web Tasarim | Hosting | Reseller | Seo-Sef | Tema-Template | Domain Sorgulama - Tescil |

ForumAsi PaYLaŞıMıN KaLBi SMF_Exi Multicolor By ExeLans

DUYURU
SITEMIZDE CRACK SERIAL VE ILLEGAL PROGRAM PAYLASIMLARI YASAKTIR. BU KURALA UYMAYANLAR SITEDEN UZAKLASTIRILIR.

kapat