Moderatör Başvuruları
ForumAsi PaYLaŞıMıN KaLBi

Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.  Şifremi Unuttum  
Kullanıcı Adı: Şifre:
üye ol mutlu ol
IP: 38.107.191.111  Bu Bilgiler Sistemimizde Saklanmaktadir.   
Kirmizi Kirmizi Turuncu Yesil Lila Mavi Mor Gri Siyah
anasayfa giris kayit yardim takvim uyeler ara

Reklam alani
+  ForumAsi PaYLaŞıMıN KaLBi
|-+  Forum Hakkında» Yönetimden MesajLar» Moderatör Alımı» Moderatör Başvuruları

Su an bu konuyu görüntüleyenler
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: Moderatör Başvuruları  (Okunma Sayısı 5250 defa)
Konu Kalitesi % 9
oy ver   
03 Eylül 2007, 11:16:23
ÜYE BILGILERI dahi

ı|ı daнi adмiи ı|ı
Tümgeneral
Bu üyenin avatari yok
ForumAsi
Yazilan Mesajlara Saygili Olup Bir Tesekkürü Çok Görmeyin. ForumAsi PaYLaSiMiN KaLBi
CINSIYET Bay
NERDEN kayseri
KAYIT TARIHI 04 Temmuz 2006, 13:13:10
KISISEL MESAJ artık burada üyeliğim yoktur

ADS
Aktiflik
Deneyim
Seviye
ILETISIM
BAGLANTI DURUMU Offline Offline
« :»

Bizimle çalışmak isterseniz ya bana yada exelans yöneticimize pm atın yada bu konu altında başvurunuzu yapınız.ilk olarak deneme moderatör olarak atanacaksınız sonuç pozitif olursa moderatör olarak kalacaksanız eğer negatif ise normal üye olarak forumuza katkıda bulanbilirisiniz..

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
» Forumumuzda herhangi bir veya birden fazla bölümde yetkili olarak görev almak isterseniz alttaki aranan özelliklere lütfen bakınız.

» Mod adaylığı için başvuru yapabilmeniz için ilgili olduğunuz bölümde az 50 konunuz olmalıdır.Bu 50 konu gereksiz, işe yaramayan bilgiler ile dolu konular olmayacaktır.

» Siteye En az Günde 3 Saat Online Olmalısınız.

» Konular tek tek adminler tarafından kontrol edilcektir.(Mesajlarınızla birlikte)

» En Az 50 Konu açan üyemiz adminlerinde uygun görmesi ile mod adayı olarak göreve başlayacaktır.

» Moderatör olabilmek için Sitemizde En Az 1 Hafta Üye Olmak Zorundasınız...

» Moderator olmak için en önemli şartlar günlük online sürenizin yüksek olması vede modluk istediğiniz bölüm hakkında yeterince bilgiye sahip olmanız .

» Lütfen daha siteye yeni kayıt olmuş veya ilgili olduğu bölümde paylaşımda bulunmamış arkadaşlar boşuna mod başvurusunda bulunmasınlar...

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ilginize  şimdiden tesekkurler... kolay gelsin

ForumAsi Yönetimi
« Son Düzenleme: 11 Şubat 2008, 04:14:55 Gönderen: ExeLans » Logged

artık burada üyeliğim yoktur ...

Reklam alani

Sahibinden Habersiz Satilan Topraklarimizi Devletimizi Bu Zulümden Kurtaracak Millet Sevgisi Tasiyanlar
06 Şubat 2008, 20:31:27
ÜYE BILGILERI hawin

Acemi Er
*
Bu üyenin avatari yok
ForumAsi
Yazilan Mesajlara Saygili Olup Bir Tesekkürü Çok Görmeyin. ForumAsi PaYLaSiMiN KaLBi
KAYIT TARIHI 03 Temmuz 2007, 19:36:31
Aktiflik
Deneyim
Seviye
ILETISIM
« Yanıtla #1 :»

site bence harika tasarlanmış ve iligimi çeken konularda moderatörlük yapmak isterim oto mofiye&tuning - aşk&sevgi- ve serbest kürsüye moderatör olmak istiyorum biraz fazla oldu bitanesi neyine yetmiyor diyeceksiniz ama hepsinin altından kalkarım wink

Sahibinden Habersiz Satilan Topraklarimizi Devletimizi Bu Zulümden Kurtaracak Millet Sevgisi Tasiyanlar
06 Şubat 2008, 20:34:05
ÜYE BILGILERI ExeLans

ExeLans
Administrator

Tümgeneral
Bu üyenin avatari yok
ForumAsi
CINSIYET Bay
NERDEN ANKARA
KAYIT TARIHI 02 Temmuz 2006, 18:58:24
KISISEL MESAJ "ForumAsi PaYLaşıMıN KaLBi"

ADS
Aktiflik
Deneyim
Seviye
ILETISIM
« Yanıtla #2 :»

Uygun görülmüştür Hayırlı olsun hawin. Tanıdık olman sadece modorotör olmanda ayrıcalık sağlayacaktır.
Çalışmalarında değil  laugh Hayırlı olsun gerekli izinler verilmiştir. Çalışmaların ve yapacagın katkılardan dolayı şimdiden teşekkür ederiz.
Saygılarımla...

06 Şubat 2008, 20:38:43
ÜYE BILGILERI hawin

Acemi Er
*
Bu üyenin avatari yok
ForumAsi
KAYIT TARIHI 03 Temmuz 2007, 19:36:31
Aktiflik
Deneyim
Seviye
ILETISIM
« Yanıtla #3 :»

ben teşekkür ederim saygı bizden grin emin ol güzel paylaşımlarda bulunucam  laugh

07 Mart 2008, 01:18:21
ÜYE BILGILERI bebeto1983

Acemi Er
*

ForumAsi
CINSIYET Bay
NERDEN İstanbul
KAYIT TARIHI 31 Mart 2007, 16:26:06

ADS
Aktiflik
Deneyim
Seviye
ILETISIM
« Yanıtla #4 :»

Merhabalar Öncelikle Exelans Kanka Sana İstanbul'dan Kocaman Selam'lar.
Eğer Kabul Ederseniz Moderatörlüğe Aday Olmak İstiyorum.
Tabii Siz Site Yönetimi Olarak Kabul Ederseniz.
Exelans Kanka Cevabını Mutlaka Bekliyorum , Olumlu Veya Olumsuz.
Sonuçta Neler Bildiği Sende Biliyorsun.

07 Mart 2008, 02:56:16
ÜYE BILGILERI ExeLans

ExeLans
Administrator

Tümgeneral
Bu üyenin avatari yok
ForumAsi
CINSIYET Bay
NERDEN ANKARA

ADS
Aktiflik
Deneyim
Seviye
ILETISIM
« Yanıtla #5 :»

grin grin Alemsin ya tabiki ne demek hangi bölümlerde görev almak istiyorsan söylemen yeterlidir. Bu arada Pc fiyatları aldım sizin aldığınızdan daha uygun yaklaşık 300 400 dolar daha aşagıda alabilirz bilgilerine msnden ulaşamadım sana haberin olsun.  laugh laugh

07 Mart 2008, 04:25:35
ÜYE BILGILERI bebeto1983

Acemi Er
*

ForumAsi
CINSIYET Bay
NERDEN İstanbul

ADS
Aktiflik
Deneyim
Seviye
ILETISIM
« Yanıtla #6 :»

Exelans Kanka Kafana Göre Şöyle Beni Kasmayacak 3 - 5 Bölümden Moderatörlük Verirsin Olur Mu ?

Ayrıca Kanka PC Konusu İçin Ben Sana Dönücem.
Bu Arada Kanka Benim PC'de MSN Açılmıyor 4 Gündür.
Sanal Türk Timi Diye Bir Grup Hacker Varmış Bilmeden Onlara Bılaştım Artık Yolladıkları Zırbırtılarda Bir Şeyler Vardı Sanırım MSN O Günden Sonra Açamadım.
Bende XP Cd'si Bozuldu Pazar Günü İzinliyken Çarşı'ya İnip Alıcam , Format Atıcam PC'ye Ondan Sonra MSN Görüşürüz Ok.
Bu Arada Ben 45 Dakika Sonra Çıkıcam Evden İşe Gidicem.
Var Ya Benim Gibi Çalışmayan Bir Adam Birden İş Kolik Oldum Çıktım Heee  grin grin grin
Neyse Kanka'm Kahvaltı Yapipta Çıkıcam Ok.
Dediğim Gibi En Geç Pazar Akşamı MSN'de Görüşürüz Ok.

08 Mart 2008, 00:11:28
ÜYE BILGILERI bebeto1983

Acemi Er
*

ForumAsi
CINSIYET Bay
NERDEN İstanbul

ADS
Aktiflik
Deneyim
Seviye
ILETISIM
« Yanıtla #7 :»

Exelans Kanka Aaaa Geldik Ama Bizim Moderatörlük İşi Ne Oldu Looo Halen Her Hangi Bir Bölümde Yetkim Bulunmamaktadır.
Bana Hangi bölüm İstersin Diye Sorma Kafana Göre Beni Kasmayacak 3 - 5 Blümde Ver Yeterli Olacaktır.
Umarım Bu Gece Halledersin.

12 Mart 2008, 01:11:24
ÜYE BILGILERI ExeLans

ExeLans
Administrator

Tümgeneral
Bu üyenin avatari yok
ForumAsi
CINSIYET Bay
NERDEN ANKARA

ADS
Aktiflik
Deneyim
Seviye
ILETISIM
« Yanıtla #8 :»

gerekli bölümlerde modlukların verildi hayırlı olsun kardeşim wink

16 Mart 2008, 06:46:43
ÜYE BILGILERI bebeto1983

Acemi Er
*

ForumAsi
CINSIYET Bay
NERDEN İstanbul

ADS
Aktiflik
Deneyim
Seviye
ILETISIM
« Yanıtla #9 :»

Teşekkür Ederim Kardeşim grin grin grin

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks
XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.582 Saniyede 22 Sorgu ile Oluşturuldu
|Site Map|Sitemap | Arsiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss

Designed by MerkezTasarim.com

| Web Tasarim | Hosting | Reseller | Seo-Sef | Tema-Template | Domain Sorgulama - Tescil |

ForumAsi PaYLaŞıMıN KaLBi SMF_Exi Multicolor By ExeLans

DUYURU
SITEMIZDE CRACK SERIAL VE ILLEGAL PROGRAM PAYLASIMLARI YASAKTIR. BU KURALA UYMAYANLAR SITEDEN UZAKLASTIRILIR.

kapat