esselam gönüller.. 09-05-2008 cumanın geceye emanetinde dedem vefat etti..inşaallah huzurun sahibi güzel bi yer ayırmıştır bu cana..
farkına yeterınce varamadığım bisey daha gördüm o gün:o'na varmak için hazırlıklı değılım..oysakı gönlümden,dilimden düşürmediğimi sanırdım...kuş misalı gözümü kapatıp açtığımda memleketteydım..beklemıyordum yalnızlığın bu kadarını...ruhun ayrıldığı bedenı soğuk sanarken asıl soğukluk bendeydi..ruhun bedenden ayrılışının emanetını gördüm..sanmazdım bu kadar güzel olacağını...sanmazdım bedenın hala bu kadar can kokacağını...yenı doğmuş bebek misali öyle masumdu ki..bir çift söz söyleyemiyordu...söylemesine gerek de yoktu artık..gerıde kalan bedenın ıfadesi,gülen yüzünü anlatmaya yetıyordu çok şükür...ilk kez artık cansız bi bedenle sabahladım..sabahladık...ezan okunsun artık...sela sesi varsın kulak verenlere...vardı..gün doğsun artık..çıktım gök mavisine...ama gördüm ki aşk kırmızısı almış yerını..kavuşmanın aşkı...hıssettım...güneşi bu kadar yakından görmemıstım...zaman her zamankı seyrınde ışliyordu bilirim ama hıssettiğim o değildi...öylesıne doyumlu bı vakıttı kı bu..boşuna gecırdıgım ve hızla geçmesınden yakındığım zamanlara ınat öyle aheste aheste işliyordu kı canıma...
o an içerde can bulduğu toprağa canını vermek için bekleyen bı beden vardı..bekletmek yakışmazdı bıze...vaktıdır..kaynasın kazan..dökülsün sular boydan aşağı...ve beyazın asıl yakıştıgı an...inşaallah gururla taşır o beden..
yol'a yolcu olmanın da zamanıdır..koyuldu nefesler yola..o ana kadar ben alay'ın yalnız bı düğüne yolcu olduğunu sanırdım..son yolculuk dediğime bile eş oluyormuş meğer..gördüm...avuç avuç toprak kokusunu hıssettım karşıdan..karşıdan gördüğüm kalabalığın artık dağılma vakti gelmıstı..çünkü emanetin de sahibini bulma zamanıydı...allah inşallah razı olur cümlemızden...hesap defterının hangı yanı ağır bılmem ama görüldüğü gün inşallah güzele varır..sonrasında rahmet koktu her bır yan..yağmurun o anı beklemıs gıbı bı edası vardı..gelısı de guzeldı...topraga can verdı..allah mekanını cennet eylesın dede...ve gerıde kalanlara da hayırlı ömürler nasıp eylesın...dua ıle..