yeni çağda aşklar
ForumAsi PaYLaŞıMıN KaLBi

Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.  Şifremi Unuttum  
Kullanıcı Adı: Şifre:
üye ol mutlu ol
IP: 38.107.191.82  Bu Bilgiler Sistemimizde Saklanmaktadir.   
Kirmizi Kirmizi Turuncu Yesil Lila Mavi Mor Gri Siyah
anasayfa giris kayit yardim takvim uyeler ara

Reklam alani
+  ForumAsi PaYLaŞıMıN KaLBi
|-+  Her TeLden» Aşk & Sevgi Bölümü » Aşk Hikayeleri » yeni çağda aşklar

Su an bu konuyu görüntüleyenler
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: yeni çağda aşklar  (Okunma Sayısı 1268 defa)
Konu Kalitesi % 5
oy ver   
17 Ağustos 2007, 23:11:50
ÜYE BILGILERI nehir

Tümgeneral

ForumAsi
Yazilan Mesajlara Saygili Olup Bir Tesekkürü Çok Görmeyin. ForumAsi PaYLaSiMiN KaLBi
CINSIYET Bayan
NERDEN sakarya
KAYIT TARIHI 10 Eylül 2006, 20:12:45

ADS
Aktiflik
Deneyim
Seviye
ILETISIM
BAGLANTI DURUMU Offline Offline
« :»

Penceremin önü kaldırım ve kaldırım sarmaş dolaş sevgili dolu… Nispet yapar gibi geçiyorlar kapımın önünden. Havalar soğudukça daha bir sokuluyorlar birbirlerine. Ama olmaz ki. Bir kıskançlık bürüyor ilk etapta insanın gözünü. Kızları süzüyorum önce eksilerim artılarım dökülüyor ortaya bir bir. Kirli çamaşırlarımı toplar gibi saklıyorum hemen dökülenleri kimse görmeden. Kızların yüzlerini, erkeklerin sevgi dolu bakışlarını kazıyıp gözlerime güne dalıyorum.

Ertesi gün yine aynı pencere, yine aynı kaldırım. Şu geçen hafta sevgilisine kur yapan kız değil miydi? Cama bir nefes üfleyip siliyorum, belki gözlerim bulandı deyip. Evet, evet ta kendisi. Ama oğlan değişmiş! Saçlarını mı boyattı acaba? Daha dikkatli bakıyorum. Ama bir hafta da birkaç yaş atmış olamaz herhalde. Bakarken arkalarından, sarılıp öpüşleri kalıyor gözümde bir de bakışlarımdaki şaşkınlık. Şaşkınlığı bırakıp güne yol alıyorum yine bir başıma.

Güneşin ışıkları değsin gözlerime deyip yine koşuyorum pencereye. Hiç bıkmaz mı bu aşıklar yada çekinmez mi bakışlardan? Pencere aynı pencere… Kaldırım aynı kaldırım… Üç gün önce gördüğüm erkek ilişiyor bu sefer gözlerime. Ama kız o değil bu seferde. Şaşkınlığım kat kat artıyor.

Ben mi zamanın gerisinde kalıyorum yoksa aşk mı zamana yenik düşüyor?
Belki de aşk tüketiliyor ruhsuz sarılmalar, sahte dokunuşlarla.

Erkek kızı görüyor, kız erkeği. Gözler buluşuyor bir çekim başlıyor, yenilerin deyimiyle "elektrik alıyorlar".Ve mıknatıs gibi yapışıyorlar birbirlerinin dudaklarına. Adı aşk oluyor.

Ve seni seviyorumlar geliyor ardı sıra. Aşk adına bilinen, duyulan ne varsa yaşanıyor ışık hızıyla ve birkaç günde "aşk bitti" "sevgi bitti"ler başlıyor. Arkalarından seslenmek geliyor insanın içinden "durun daha tanımadınız birbirinizi" ama nafile… Kız başka erkeğin kollarına erkek başka kızın dudaklarına gidiyor.

Aşk kavramlarım karışıyor. Sevgi anlayışım bu işe şaşıp kalıyor. Oysa bu kadar kolay mı sevmek? Dokunmak, alışmak… Ben dün bir hevesle aldığım cekete bile alışamamışken henüz. Onu bile sevmeyi beceremedim ben. Oysa kıyafetler kadar bile uzun sürmüyor aşkların ömrü.

Gözümü açıyoruz seviyoruz birini. Gözümüzü kapayıp tekrar açtığımızda bir başkasına aşığız. İnanmak kolay mı? Hırs mı bürüdü insanların gözünü, yoksa hiç mi tatmin olmayan egolar dolaşıyor ruhlarda?

Ben artık pencereye yanaşmıyorum ya da süzmüyorum aşıkların yüzünü. Zaten biri sabit diğeri değişken aşklarda. Ve aşklar bir kelebeğin ömrü kadar uzun değil bu günlerde.

Zaten ben de bir dala tutunup orda kalmayı dileyenlerdenim. Ama gerçek aşk tükeniyor kısa dönem aşkların gölgesinde.

Eski aşklara duyulan bir özlem sarıyor insanı ve çığlık patlıyor ardından "biri aşkı kurtarsın!".

Ve biri soru kalıyor şaşkınlığımın ardında.

Sen hangi taraftasın kısa aşklara konan aşk böcüğü mü yoksa uzun soluklu aşkın ardında yüreğine mola verip gerçek aşkı bekleyen sayısı azlardan mı?

''BİR DÜŞÜNCE EKERSİN,BİR EYLEM BİÇERSİN
 BİR EYLEM EKERSİN,ALIŞKANLIK BİÇERSİN
 BİR ALIŞKANLIK EKERSİN,KARAKTER BİÇERSİN
 KARAKTER EKERSİN,KADERİNİ BİÇERSİN.''

Reklam alani

Sahibinden Habersiz Satilan Topraklarimizi Devletimizi Bu Zulümden Kurtaracak Millet Sevgisi Tasiyanlar
18 Ağustos 2007, 09:31:36
ÜYE BILGILERI *BeRRu*

TüRKiYe SeVDaLıSı™
Süper Moderatör

Orgeneral

ForumAsi
Yazilan Mesajlara Saygili Olup Bir Tesekkürü Çok Görmeyin. ForumAsi PaYLaSiMiN KaLBi
CINSIYET Bayan
NERDEN !!! Barı$ !!!
KAYIT TARIHI 03 Temmuz 2006, 16:11:14
KISISEL MESAJ TÜRKSEN ÖĞÜN;DEĞİLSEN İTAAT ET!!!!

ADS
Aktiflik
Deneyim
Seviye
ILETISIM
« Yanıtla #1 :»

nehirrr harikasın müthiş bir yazı bu..........

Reklam alani

Sahibinden Habersiz Satilan Topraklarimizi Devletimizi Bu Zulümden Kurtaracak Millet Sevgisi Tasiyanlar
18 Ağustos 2007, 15:43:31
ÜYE BILGILERI nehir

Tümgeneral

ForumAsi
CINSIYET Bayan
NERDEN sakarya

ADS
Aktiflik
Deneyim
Seviye
ILETISIM
« Yanıtla #2 :»

nehirrr harikasın müthiş bir yazı bu..........

:msn_embarrassed: teş. ettim

Reklam alani

18 Ağustos 2007, 18:45:52
ÜYE BILGILERI uzunefe karakule

ForumAsi
Genel Kurmay
Bu üyenin avatari yok
ForumAsi
CINSIYET Bay
NERDEN kayseri
KAYIT TARIHI 31 Temmuz 2006, 19:31:45
KISISEL MESAJ Yaşayan bilir beni, yaşamayan anlamaz..!

ADS
Aktiflik
Deneyim
Seviye
ILETISIM
« Yanıtla #3 :»

gercekten müthis olmus canım emegine saglık.bu devirde ask böle iste.ama ben sayısı azlardanım hala :msn_wink:

ŞEREFSİZLERİN,ŞEREFSİZCE yaşadıgı bu dünyada sende ŞEREFSİZCE yaşıyorsan,adiliğine boncuk takta NAZAR DEĞMESİN!!!

Reklam alani

18 Ağustos 2007, 20:26:37
ÜYE BILGILERI nehir

Tümgeneral

ForumAsi
CINSIYET Bayan
NERDEN sakarya

ADS
Aktiflik
Deneyim
Seviye
ILETISIM
« Yanıtla #4 :»

gercekten müthis olmus canım emegine saglık.bu devirde ask böle iste.ama ben sayısı azlardanım hala :msn_wink:

biliyorum öylesin ...  bende ama  :muz: :banana:

Reklam alani

18 Ağustos 2007, 20:53:53
ÜYE BILGILERI uzunefe karakule

ForumAsi
Genel Kurmay
Bu üyenin avatari yok
ForumAsi
CINSIYET Bay
NERDEN kayseri
KAYIT TARIHI 31 Temmuz 2006, 19:31:45
KISISEL MESAJ Yaşayan bilir beni, yaşamayan anlamaz..!

ADS
Aktiflik
Deneyim
Seviye
ILETISIM
« Yanıtla #5 :»

biliyorum öylesin ...  bende ama  :muz: :banana:
biliorum canım eskilerden kim kaldı bi sen bi ben :muz:

ŞEREFSİZLERİN,ŞEREFSİZCE yaşadıgı bu dünyada sende ŞEREFSİZCE yaşıyorsan,adiliğine boncuk takta NAZAR DEĞMESİN!!!

Reklam alani

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks
XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.358 Saniyede 21 Sorgu ile Oluşturuldu
|Site Map|Sitemap | Arsiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss

Designed by MerkezTasarim.com

| Web Tasarim | Hosting | Reseller | Seo-Sef | Tema-Template | Domain Sorgulama - Tescil |

ForumAsi PaYLaŞıMıN KaLBi SMF_Exi Multicolor By ExeLans

DUYURU
SITEMIZDE CRACK SERIAL VE ILLEGAL PROGRAM PAYLASIMLARI YASAKTIR. BU KURALA UYMAYANLAR SITEDEN UZAKLASTIRILIR.

kapat