| 07 Temmuz 2006, 10:46:50 |
|
 |
« :» |
|
Sevgili forumdaşlar,
Son zamanlarda meydana gelen ekonomik ve siyasi sıkıntılar konusundaki düşünceleriniz nedir?
Sizce ; 1. Dövizin yükselişi, 2. Borsanın düşüşü, 3. Ekonominin gidişatının bozulması, 4. PKK illetinin ilerlemesi, 5. Danıştay saldırısı, 6. AB'nin kıbrıs dayatması, vb.
konuları hakkında ne düşünüyorsunuz? Hakikaten işler kötü mü gidiyor, bütün hata hükümette mi, soros'cular parasına para mı katıyor, yoksa yine birileri düğmeye bastı da biz anlamakta güçlük mü çekiyoruz, ya da başka sebepler ne dersiniz?
Türkiye'mizin masaüstünde neler var, arkaplanda çalışan programlar hangileri? Hadi gelin bir Ctrl+Alt+Del yapalım. (Önceden buna fikir teatisi de derlerdi. Şimdilerde beyin fırtınası diyorlar.)
Görüş ve düşüncelerinizi bekliyorum.
Selamlar.
|
|
|
|
|
|
| Sahibinden Habersiz Satilan Topraklarimizi Devletimizi Bu Zulümden Kurtaracak Millet Sevgisi Tasiyanlar |
|
|
|
|
|
| 22 Temmuz 2006, 10:47:58 |
|
|
| 31 Temmuz 2006, 20:21:30 |
|
|
| 31 Temmuz 2006, 21:17:13 |
|
 |
« Yanıtla #3 :» |
|
Türkiye'yi almak o kadar kolay deil...Bazısı silahına güvenir bazısı yüreğine...Allah(c.c) bizi hep korusun ve yüceltsin...
NOT:Hani bazıları konuşurken Türk milleti dior ya ben buna savaş açıyorum...Sen nesin ki Türk milleti diorsun...Biz desene...Bundan sonra da Türk milleti yerine biz denmesini tavsiye ediyorum...
ne alakası war bea ben TÜRKÜM tabi TÜRK MİLLETİ diyecem biz diyince ne anlaşılıo >:( >:( >:( >:(
|
|
|
|
|
|
| Sahibinden Habersiz Satilan Topraklarimizi Devletimizi Bu Zulümden Kurtaracak Millet Sevgisi Tasiyanlar |
|
|
|
|
|
|
| | |