..:: Yine bize neler oluyor, Ekonominin başına ne düştü? ::..
ForumAsi PaYLaŞıMıN KaLBi

Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.  Şifremi Unuttum  
Kullanıcı Adı: Şifre:
üye ol mutlu ol
IP: 38.107.191.83  Bu Bilgiler Sistemimizde Saklanmaktadir.   
Kirmizi Kirmizi Turuncu Yesil Lila Mavi Mor Gri Siyah
anasayfa giris kayit yardim takvim uyeler ara

Reklam alani
+  ForumAsi PaYLaŞıMıN KaLBi
|-+  ...::: Güncel Haberler/Olaylar :::...» Günlük Haberler » Döviz & Ekonomi» ..:: Yine bize neler oluyor, Ekonominin başına ne düştü? ::..

Su an bu konuyu görüntüleyenler
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sayfa: [1] 2   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: ..:: Yine bize neler oluyor, Ekonominin başına ne düştü? ::..  (Okunma Sayısı 1579 defa)
Konu Kalitesi % 13
oy ver   
07 Temmuz 2006, 10:46:50
ÜYE BILGILERI rechodayi

Ziyaretçi
« :»

Sevgili forumdaşlar,

Son zamanlarda meydana gelen ekonomik ve siyasi sıkıntılar konusundaki düşünceleriniz nedir?

Sizce ;
1. Dövizin yükselişi,
2. Borsanın düşüşü,
3. Ekonominin gidişatının bozulması,
4. PKK illetinin ilerlemesi,
5. Danıştay saldırısı,
6. AB'nin kıbrıs dayatması, vb.

konuları hakkında ne düşünüyorsunuz? Hakikaten işler kötü mü gidiyor, bütün hata hükümette mi, soros'cular parasına para mı katıyor, yoksa yine birileri düğmeye bastı da biz anlamakta güçlük mü çekiyoruz, ya da başka sebepler ne dersiniz?

Türkiye'mizin masaüstünde neler var, arkaplanda çalışan programlar hangileri? Hadi gelin bir Ctrl+Alt+Del yapalım. (Önceden buna fikir teatisi de derlerdi. Şimdilerde beyin fırtınası diyorlar.)

Görüş ve düşüncelerinizi bekliyorum.

Selamlar.

Sahibinden Habersiz Satilan Topraklarimizi Devletimizi Bu Zulümden Kurtaracak Millet Sevgisi Tasiyanlar
22 Temmuz 2006, 10:47:58
ÜYE BILGILERI sülomatrax

Üstçavuş
Bu üyenin avatari yok
ForumAsi
Yazilan Mesajlara Saygili Olup Bir Tesekkürü Çok Görmeyin. ForumAsi PaYLaSiMiN KaLBi
CINSIYET Bay
NERDEN kayseri_nevşehir
KAYIT TARIHI 05 Temmuz 2006, 11:50:06
KISISEL MESAJ sana bakmak bir mucizeye inanmaktır....

ADS
Aktiflik
Deneyim
Seviye
ILETISIM
BAGLANTI DURUMU Offline Offline
« Yanıtla #1 :»

bence bütün bu olanlar büyük bir planın yavaş yavaş gerçekleşen birer aşaması..ve bu plan bizim ülkemiz için yapılmış bi plan malesef..gözümüzü açık tutmalıyız buda bi gerçek..filistin,ırak,lübnan ve afganistanın başına gelenler bizim başımızada gelmesin diyorsak gözümüzü ve kalbimizi açık tutmalıyız...birbirimizi forum dahil olmak üzere her şekilde olan bitenden haberdar etmeliyiz..
saygılarımla....

ÖLMEDEN CANIMIZI ALMA YARABBİ...!!

Reklam alani

Sahibinden Habersiz Satilan Topraklarimizi Devletimizi Bu Zulümden Kurtaracak Millet Sevgisi Tasiyanlar
31 Temmuz 2006, 20:21:30
ÜYE BILGILERI onur

Astteğmen
Bu üyenin avatari yok
ForumAsi
Yazilan Mesajlara Saygili Olup Bir Tesekkürü Çok Görmeyin. ForumAsi PaYLaSiMiN KaLBi
CINSIYET Bay
NERDEN Kayseri
KAYIT TARIHI 31 Temmuz 2006, 17:03:02

ADS
Aktiflik
Deneyim
Seviye
ILETISIM
« Yanıtla #2 :»

Türkiye'yi almak o kadar kolay deil...Bazısı silahına güvenir bazısı yüreğine...Allah(c.c) bizi hep korusun ve yüceltsin...

NOT:Hani bazıları konuşurken Türk milleti dior ya ben buna savaş açıyorum...Sen nesin ki Türk milleti diorsun...Biz desene...Bundan sonra da Türk milleti yerine biz denmesini tavsiye ediyorum...

Herkes Gider Biz Kalırız Biz GALATASARAYLIYIZ!!!

Reklam alani

31 Temmuz 2006, 21:17:13
ÜYE BILGILERI rechodayi

Ziyaretçi
« Yanıtla #3 :»

Türkiye'yi almak o kadar kolay deil...Bazısı silahına güvenir bazısı yüreğine...Allah(c.c) bizi hep korusun ve yüceltsin...

NOT:Hani bazıları konuşurken Türk milleti dior ya ben buna savaş açıyorum...Sen nesin ki Türk milleti diorsun...Biz desene...Bundan sonra da Türk milleti yerine biz denmesini tavsiye ediyorum...

ne alakası war bea ben TÜRKÜM tabi TÜRK MİLLETİ diyecem biz diyince ne anlaşılıo  >:( >:( >:( >:(

31 Temmuz 2006, 21:21:50
ÜYE BILGILERI onur

Astteğmen
Bu üyenin avatari yok
ForumAsi
CINSIYET Bay
NERDEN Kayseri

ADS
Aktiflik
Deneyim
Seviye
ILETISIM
« Yanıtla #4 :»

nasıl ne alakası var...nie türk milleti dion antifriz...biz desene...haaa pardon ben senin ermeni olduğunu unutmuşum...

Reklam alani

31 Temmuz 2006, 21:28:35
ÜYE BILGILERI rechodayi

Ziyaretçi
« Yanıtla #5 :»

yaw alla alla ne alakası war kardeşim TÜRK MİLLETİ diyince ne oluo ermeni içinde olmuo alla alla senin edebiyat hocan kim :(:(:(

31 Temmuz 2006, 21:33:12
ÜYE BILGILERI onur

Astteğmen
Bu üyenin avatari yok
ForumAsi
CINSIYET Bay
NERDEN Kayseri

ADS
Aktiflik
Deneyim
Seviye
ILETISIM
« Yanıtla #6 :»

Abicim nie Türk milleti dion...mesela bizim sınıfta bişi oldumu sen 11/d yaptı mı dersin biz mi yaptık dersin...Abi Türk milletini böle bi mesele haline getir...Biz de bi yerin mi çatlar a...q

Reklam alani

31 Temmuz 2006, 21:33:53
ÜYE BILGILERI onur

Astteğmen
Bu üyenin avatari yok
ForumAsi
CINSIYET Bay
NERDEN Kayseri

ADS
Aktiflik
Deneyim
Seviye
ILETISIM
« Yanıtla #7 :»

yaa bi de burası ekonomi bölümüymüş...biz nie burda bu konuyu tartışıoz ki???

Reklam alani

31 Temmuz 2006, 21:34:34
ÜYE BILGILERI rechodayi

Ziyaretçi
« Yanıtla #8 :»

yaa bi de burası ekonomi bölümüymüş...biz nie burda bu konuyu tartışıoz ki???

SiYaSeT MeYDaNı burası iyi bak

31 Temmuz 2006, 21:37:55
ÜYE BILGILERI onur

Astteğmen
Bu üyenin avatari yok
ForumAsi
CINSIYET Bay
NERDEN Kayseri

ADS
Aktiflik
Deneyim
Seviye
ILETISIM
« Yanıtla #9 :»

Hmmm özür burda tartışabilirik o zaman....cvbını verde karşılık vereyim... laugh

Reklam alani

Sayfa: [1] 2   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks
XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.439 Saniyede 21 Sorgu ile Oluşturuldu
|Site Map|Sitemap | Arsiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss

Designed by MerkezTasarim.com

| Web Tasarim | Hosting | Reseller | Seo-Sef | Tema-Template | Domain Sorgulama - Tescil |

ForumAsi PaYLaŞıMıN KaLBi SMF_Exi Multicolor By ExeLans

DUYURU
SITEMIZDE CRACK SERIAL VE ILLEGAL PROGRAM PAYLASIMLARI YASAKTIR. BU KURALA UYMAYANLAR SITEDEN UZAKLASTIRILIR.

kapat